TEREN MIC

Teren tenis de picior, disponibil pentru inchiriere doar pe baza de rezervare prealabila.
Dimensiune: 19 m lungime x 9 m latime.

TEREN MIC

Teren tenis de picior disponibil pentru inchiriere pe baza de rezervare prealabila.

Terenul are o suprafata totala de 19 m lungime x 9 m latime, imprejmuit cu gard, prevazut cu instalatie de nocturna si fileu. Pe suprafata de joc este montat un gazon sintetic 30 mm, cu marcaje regulamentare pentru tenis. Suprafata tusata pentru joc este de 7m lungime si 6m latime. Se poate juca in echipe formate din cate 2 jucatori sau echipe de cate 3 jucatori. Mingea este oferita din partea noastra. Speram ca v-am trezit curiozitatea, va invitam deci sa veniti sa va convingeti singuri cat mai curand si cat mai des de calitatea oferita.

TEREN MARE

Teren de tenis de picior mare, disponibil pentru inchiriere doar pe baza de rezervare prealabila. Dimensiuni : 9m lungime x 8m latime

TEREN MARE

Teren de tenis disponibil pentru inchiriere doar pe baza de rezervare prealabila.

Terenuri de tenis mari (terenurile de fotbal adaptate) – acoperite sau descoperite). Pot fi rezervate in orice sezon/vreme in limita disponibilitatii.  Suprafata desemnata pentru joc este de 9m lungime si 8m latime, iar suprafata totala de joc este cea a terenului de fotbal (40m x 24m). Aceasta facilitate ofera avantajul de a avea un spatiu de joc amplu. Se poate juca in echipe formate din cate 2 sau chiar 3 jucatorii. Acest aspect este la alegerea fiecaruia.

Teren de tenis - Mare

Teren de tenis - Mic

Terasa

Dusuri si Vestiare

Teren de tenis cu piciorul | D'angelo Sport

Contact

0721739910

Dotari

– Dusuri cu apa calda
–  Vestiare generoase
–  Terasa

Facilitati

– Parcare supravegheata video
– Iluminare LED
– Veste si mingi