TEREN DESCOPERIT

Teren de fotbal descoperit sintetic, functional atat in sezon de vara dar si in sezonul rece cand este acoperit cu balon presostatic si incalzit la temperaturi optime.

TEREN DESCOPERIT

Teren de fotbal descoperit sintetic functional atat in sezon de vara dar si in sezonul rece cand este acoperit cu balon presostatic si incalzit la temperaturi optime.

Dimensiunile de joc ale terenului de fotbal sintetic descoperit sunt de 40m x 24m iar gazonul este unul de timp monofilament de ultima generatie cu inlatimea firului de 55m, omologat FIFA si UEFA si asigura conditii optime de joc. Ca materiale de umplere a gazonului s-au folosit: in primul strat, nisip quartos (80% rotund, granulatie 0,4-0,8 mm); iar al doilea strat granule EPDM (granulatie 0,7-3mm) de culoare neagra cu grad mare de elasticitate (pentru protejarea articulatiilor jucatorilor) luandu-se in considerare caracteristicile optime de duritate a unor astfel de suprafete. De asemenea, tot pentru o mai buna protectie a articulatiilor gazonul este asezat pe o infrastructura shock pad, astfel fiind evitate accidentari in timpul caderii si sunt facilitate procedee de joc specifice fotbalului. Terenul are in dotare o nocturna cu 12 reflectoare puternice, care asigura un joc placut pe timp de seara. Va punem la dispozitie atat mingi de joc cat si veste de departajare pentru ambele echipe. Speram ca v-am trezit curiozitatea, va invitam deci sa veniti sa va convingeti singuri cat mai curand si cat mai des de calitatea oferita. La cerere se pot organiza turnee, competitii sau orice alt timp de eveniment.

Terenul descoperit

Terasa

Dusuri si vestiare

Teren descoperit | D'angelo Sport

Contact

0721739910

Dotari

– Dusuri cu apa calda
–  Vestiare generoase
–  Terasa

Facilitati

– Parcare supravegheata video
– Iluminare LED
– Veste si mingi