D'angelo Sport - REGULAMENT

Va rugam sa cititi cu atentie regulamentul de mai jos:

Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului.

– In incinta complexului este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico – sanitare.

– Va rugam sa respectati personalul si sa nu deteriorati bunurile complexului: mobilier, aparatura, garduri, prelate, instalatiile igienico – sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului atrage de la sine imputarea acestora, persoanelor care au cauzat acest lucru.

– Este interzis accesul in incinta bazei sportive cu arme de orice fel sau obiecte considerate periculoase.

– Va rugam insistent sa pastrati ordinea in incinta complexului si sa nu provocati scandaluri sau acte de violenta.

– Se interzice aruncarea gumei de mestecat pe suprafetele de joc si in incinta bazei sportive, consumul de seminte si aruncarea mucurilor de tigara.

– Este interzis accesul cu ghete de fotbal, altele decat cele speciale de teren de fotbal sintetic, iar in cazul terenurilor de tenis pe zgura, accesul se face doar cu pantofi sport fara crampoane.

– Consumul de bauturi alcoolice este permis doar in incinta barului si a terasei amenajate.

– Se va respecta orarul rezervarilor pentru terenuri si linistea pentru desfasurarea activitatilor sportive.

– Va informam ca rezervarea terenului de fotbal se face doar in baza unui avans de minim 50% din suma, iar terenul se rezerva minim 2 ore.

– Avansul se returneaza numai in situatia in care terenul este impracticabil din cauza vremii sau daca suntem contactati cu minim 3 zile inainte de rezervare.

– Avansul nu se returneaza in cazul in care clientul nu se prezinta la rezervarea prestabilita.

– Pentru a obtine pretul redus de abonament, clientii trebuie sa achite suma totala pentru luna in curs inainte de a beneficia de serviciile de inchiriere a terenurilor.

– Societatea noastra nu isi asuma nicio responsabilitate pentru lucrurile uitate/ pierdute, dar in cazul in care ele sunt gasite se vor returna posesorului fara absolut nicio problema.

– Nerespectarea regulamentului, poate atrage anularea abonamentului si interzicerea accesului in baza sportiva.

– Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau a oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de regulamentarile si legislatia in vigoare.

– Managerul bazei sportive D`Angelo nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.


Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii!

Pentru orice problema

Conctacteaza-ne!

+40721739910

Open chat