Înapoi la pagina de pornire
terenuri de fotbal sintetic terenuri de fotbal sintetic
teren de fotbal sintetic Bucuresti
D'ANGELO
BAZA SPORTIVA OLTENITEI

Baza sportiva din Sos. Oltenitei, va pune la dispozitie doua terenuri de fotbal, doua terenuri de tenis de camp si un teren de tenis cu piciorul!
Dotari: vestiare generoase, dusuri cu apa calda, terasa unde va puteti relaxa dupa activitatile sportive preferate, vizionand un meci de fotbal la o bere.

Terenuri de fotbal!

Un teren de fotbal este acoperit pe toata durata anului, el fiind realizat din structura de otel si prelate PVC, iar cel de-al doilea este acoperit pe durata iernii cu balon presostatic. Dimensiunile de joc ale terenurilor de fotbal sunt de 40x25m, iar suprafetele de joc sunt de o calitate superioara (50 mm), omologate FIFA si UEFA.

Pret de la 70 lei/ora


Vezi mai mult
01 teren de fotbal acoperit 01 teren de fotbal acoperit02 teren de fotbal acoperit 02 teren de fotbal acoperit03 teren de fotbal acoperit 03 teren de fotbal acoperit04 teren de fotbal acoperit 04 teren de fotbal acoperit
INCHIRIERE TERENURI DE FOTBAL SI TENIS!


02 tenis de camp 02 tenis de camp02 tenis de camp 02 tenis de camp03 0304 04

Terenuri de tenis

Terenurile de tenis sunt acoperite cu balon presostatic pe durata iernii. Terenurile de tenis sunt realizate conform dimensiunilor standard de concurs, iar zgura ce le acopera este  de cea mai buna calitate.

Facilitati

Parcare
Sistem de iluminat LED
Supraveghere video
Pret de la 30 lei/oraTeren tenis de camp

Teren tenis de picior
Vrei sa rezervi un teren? Contacteaza-ne!